Tydlig information ska framgå

Det finns många olika sajter om kasinon. Den ena sajten är bättre än den andra. Men vi alla är olika när det gäller att läsa av en sajt. Vad som är viktigt för oss att veta är också olika. Det finns erfarna spelare och det finns mindre erfarna spelare. Själv tillhör jag den sistnämnda gruppen. Jag brukar inte spela. Det är sällan rättare sagt men det händer och det är roligt och spännande. Kanske så vinner jag just idag intalar jag mig själv. Jag är dock noga med att aldrig spela för mer än vad jag har råd att förlora.

Vad som är viktigt för mig när jag kommer in på en spelsajt är det finns en tydlig information om hur man gör och vad som spelen går ut på. Det ska framgå tydligt hur man går till väga när man ska sätta in pengar och vad som händer när man väl vinner. Det är inte en självklarhet för alla.

Sidan ska vara enligt mig stilren. Inget som står huller om buller utan det får gärna vara kolumner. Gärna med rubriker och gärna lite mindre text i varje ruta. Det ska vara informativt med mycket fakta. Jag är en sådan människa som vill ha koll på allt jag gör och när jag ska göra något som i detta fallet kommer bli att satsa pengar så vill jag verkligen ha stenkoll på vad jag har gjort och på vad jag gör.

Menyer är också något som jag tycker är mycket positivt. Man kan gå in på det man vill läsa lite extra om på bara några klick. Färgerna får gärna vara neutrala. Inget som sticker ut utan det får gärna vara ljusa färger med lite mörkare textfärg. Lite tjockare rubriker så man lätt kan se vart man vill in och läsa lite mer om det man ska göra. Allt för att underlätta för den som kommer in på sajten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *